Totaalprojecten

Op maat van A tot Z in de regio Kortrijk-Gent

Wij doen niets liever dan een volledige ruimte op maat, waarin alles naadloos in elkaar overvloeit, te ontwerpen. We luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een strakke, functionele en tijdloze realisatie.

Keuken

Wilt u een unieke keuken? Naast enkel het keukenmeubel bieden wij ook een volledig afgewerkte keuken op maat aan. Nadat we uw keuken hebben opgemeten, maken we een ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en budget. Vervolgens vervaardigen we alles in ons eigen atelier.

Daarnaast nemen we ook - indien gewenst - de plaatsing en levering van inbouwtoestellen op ons. Zo kunnen wij u verzekeren dat alles volledig op elkaar is afgestemd.

Wij helpen u graag bij het creëren van een uiterst praktisch ingerichte keuken waarin u dagelijks heerlijke gerechten kunt bereiden en met trots volk ontvangt.

Badkamer

De badkamer is de plek bij uitstek waar u kunt ontspannen. Om tot rust te komen, is het belangrijk dat er ook visueel rust heerst in de ruimte. Dat kan door de badkamer volledig op maat te ontwerpen. Wij leiden graag de realisatie van uw badkamer in goede banen.

In een kleine ruimte is het belangrijk dat alles tot in de puntjes wordt uitgetekend. Wij laten geen detail onbesproken en werken enkel met materialen van topkwaliteit.

Huiskamer

Van TV-meubel tot salontafel en dressoir, wij realiseren graag een huiskamer op maat van uw behoeften. Wij denken mee en zorgen dat alles mooi samenkomt in één sfeervol geheel.

Wij bekijken graag met u de verschillende opties in afwerking. We laten niets aan het toeval over en zorgen dat het eindresultaat een leefruimte is waarin u thuiskomt.

Kunnen wij u helpen bij een ontwerp op maat?

Of wilt u meer informatie over één van onze diensten?
Schietspoelstraat 2
8760 Meulebeke

Contactgegevens