Meubels op maat

Meubels die als gegoten zitten

Bent u op zoek naar een functioneel keukenmeubel, een hedendaags badkamermeubel, een praktische dressing of extra opbergruimte? Wij denken alles tot in de puntjes uit en creëren een esthetisch en praktisch meubel op maat van uw woning en budget. Alle meubels worden vervaardigd in Meulebeke.

Dressings & kasten

De droom van elke vrouw: een inloopkast of dressing waarin ze haar garderobe netjes kan etaleren.

Wilt u afgesloten kasten? Of vindt u het fijn dat u uw kleren in één blik kunt aanschouwen? Wij gaan op zoek naar de beste en meest verfrissende oplossing.

Met kasten op maat benut u de beschikbare ruimte optimaal. Wij tekenen graag een passend ontwerp uit voor u.

Badkamermeubels

De badkamer is vaak een compacte ruimte waar elke hoekje optimaal benut moet worden. Dat kan door te kiezen voor een badkamermeubel op maat. 

U kiest zelf de afmetingen, materialen, kleuren en bergruimte. Hebt u al een eigen ontwerp? Wij brengen het graag tot leven. 

Wij denken graag met u mee over een doordachte opstelling en een afwerking die in het oog springt.

Keukenmeubels

De kans is groot dat u veel tijd doorbrengt in de keuken. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimte aangepast wordt aan uw manier van leven, en niet andersom.

Bij een keukenmeubel op maat hebt u de volledige vrijheid op vlak van opbergmogelijkheden, opstelling, kleur, materiaal en afwerking. 

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een mooi en stevig keukenmeubel in hoogwaardige materialen.

Schouwwanden

Een schouwwand die zowel rust als gezelligheid uitstraalt? Het bestaat. Wij ontwerpen strakke schouwwanden die aansluiten bij de rest van uw interieur.

Wenst u extra opbergruimte in uw woning? Wij kunnen verschillende soorten kasten verwerken in de schouwwand. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het geheel praktisch en perfect afgewerkt is.

Wilt u de schouwwand op punt zetten maar weet u totaal nog niet hoe? Wij komen graag langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Schuifdeur meubel

Een schuifdeur is ruimtebesparend en geeft het geheel een strakke en elegante look. Wij plaatsen onder andere schuifdeuren voor uw dressing, tv-wand en (archief)kasten.

U bepaalt zelf in welk materiaal de schuifdeur afgewerkt wordt. Wij beschikken over de nodige knowhow om te kunnen garanderen dat de schuifdeur ook technisch perfect werkt.

Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de materiaalkeuze.

Kunnen wij u helpen bij een ontwerp op maat?

Of wilt u meer informatie over één van onze diensten?
Schietspoelstraat 2
8760 Meulebeke

Contactgegevens